Everything about آنفولانزا معارفی

آنفولانزا معمولاً به‌خودی‌خود و با روش‌های طبیعی که در خانه به کار می‌رود بهبود می‌یابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبت‌های پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روش‌های درمانی که بسته به شرایط بیمار می‌توان از آن استفاده کرد، یکی از راه‌های مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.

بسیاری از سرفه‌­های مربوط به آنفلوآنزا حدود ۲ هفته طول می‌کشند.

در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.

علائم و درمان های خانگی و دارویی ۱۴۰۰-۰۳-۲۰

عفونت‌هایی که معمولاً روی آنفولانزا قرار می‌گیرند، برونشیت و ذات‌الریه هستند که با تداوم یا عود تب و سرفه پس از رفع آشکار بیماری اولیه مشخص می‌شوند. در برخی موارد، کم آبی، عفونت گوش (اوتیت) یا سینوزیت ممکن است رخ دهد.

هر وقت ٱنفولانزا میگرفتم گلاب میخوردم و استراحت میکردم و خوب میشدم. گلاب معجزه میکنه. گلاب اصل.

سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها می‌تواند منجر به بستری  یا مرگ و میر  در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵  سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماری‌های تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، می‌شوند.

برای هر بیمار آنفولانزا نیازی به استفاده از داروهای ضدویروسی نیست. این داروها به ویژه برای گروه‌های در معرض خطر تجویز می‌شوند.

دکتر حمید سلطان علیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بایدها و نبایدهای مربوط به آنفلوآنزا، گفت: باید توجه کرد که همه ساله و با شروع فصل سرما شاهد افزایش شیوع عفونت‌های تنفسی در سطح جامعه هستیم.

واکسن یک فرآورده‌­ی زیستی است که در مقابل یک میکروب یا ویروس مشخص، ایمنی فعال اکتسابی تولید می­‌کند.

همه چیز در مورد کالابرگ الکترونیکی و نحوه استفاده در فروشگاه فامیلی کلیک کنید

البته کلیه افرادی که با گروه دوم  در تماس هستند یا وظیفه مراقبت از آنها را بر عهده دارند نیز باید واکسینه شوند. بنابراین همه افراد در گروه اول و دوم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.

در ادامه به بررسی عوارض استفاده از این رژیم غذایی می‌­پردازیم.

این غذاها که ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی بالایی آنفولانزا حالت تهوع دارند با پروتئین، آهن، روی و ویتامین‌های موجود در آنها به افزایش ایمنی نیز کمک می‌کنند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Everything about آنفولانزا معارفی”

Leave a Reply

Gravatar